خطیب جمعه باغملک در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه ضمن دعوت خود و خواهران و برادران ایمانی به رعایت تقوا افزود: عَنِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِیهِ عَنْ آبَائِهِ(ع) قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص) إِنَّکُمْ لَنْ تَسَعُوا النَّاسَ بِأَمْوَالِکُمْ فَسَعُوهُمْ بِأَخْلَاقِکُمْ.امام صادق (ع) از پدرشان و از پدران گرامیشان (ع) نقل کرده که: پیامبر اسلام (ص) فرموده است: «همانا شما نخواهید توانست مردم را با داراییتان به خود علاقهمند کنید، پس با اخلاق نیک خود آنها را نگه دارید ، یعنی شما این ظرفیت را ندارید که با بخشش مال خود به مردم، آنها در حیطه محبت خود نگه دارید، اما یک وسیلهای دارید برای اینکه بتوانید دلهای همه یا اکثر مردم را به خودتان نزدیک کنید. آن چیست؟ آن «اخلاق» است. اگر شما تواضع بورزید، اگر آدم صادقی باشید، اگر علیه این و آن تخریب انجام ندهید، اینها صفاتی است که مردم این صفات را دوست میدارند، پس میتوانید با این خُلق خوب، با این اخلاق حسنه و خصال نیک، دل مردم را به طرف خودتان جذب کنید.
حجت الاسلام و المسلمین مهدی بهمنی با اشاره به سخن رهبر انقلاب در خطبه عید فطر که «مردم با عقاید و سلایق مختلف در کنار هم زندگی و با هم مهربان باشند، » آیا ناظر به «مهربانی باحجاب و بیحجاب درکنار هم» است؟ گفت: دیدگاه رهبر انقلاب درباره حجاب مشخص است: «حجاب واجب شرعی و بیحجابی حرام شرعی و حرام سیاسی است»،اما اگر بخشی از جامعه به سمت بیحجابی رفت، آیا باید وحدت مردم و زیست مهربانانه آنان در کنار یکدیگر شکسته شود و به هرجومرج و بههمریختگی جامعه بینجامد؟!وظیفه مسلمانان درباره بیحجابی از سوی رهبری مشخص شده است: «تذکر لسانی بدهید و بگذرید» وظایف حکومت هم مشخص است. اینجاست که اگر مردم بخواهند بر سر مسأله حجاب با یکدیگر درگیر شوند یا زیست مهربانانه را کنار بگذارند، همانچیزی اتفاق میافتد که رهبر انقلاب آن را «انتظار دشمن مینامند.نهیازمنکر بهعنوان وظیفه شرعی مردم، مراتب و ظرایفی دارد و با هدف جلب قلوب مسلمانان به حکم خداست و بهمعنای شکستن وحدت نیست.
وی با اشاره به مناسبت های هفته بیان کرد: وحدت مردم با عقاید و سلایق متفاوت یک «واجب عقلی» است ، اگر حکومت بخواهد احکام دین را پیاده کند، معلوم است که در شرایط وحدت جامعه امکان آن فراهم است، نه در شرایط فقدان وحدت و چنددستگی ، ١١ اردی بهشت روز کار و کارگر را گرامی می داریم ، رسول خدا(ص) پس از بوسیدن دست سعد انصاری که بر اثر کارگری سخت و زبر شده بود فرمود: این دستى است که هرگز آتش جهنم به آن نمىرسد(فَقبَّلَ یَدَهُ رَسولُ اللّه(ص) و قالَ هذِهِ یَدٌ لاتَمَسُّهَا النّارُ أبَداً. همچنین آن حضرت فرمودند: «بهترین درآمد، از آنِ دستان کارگرى است که کارش بىآلایش باشد»(إنَّ خَیرَ الکَسبِ کَسبُ یَدَی عامِلٍ إذا نَصَح.این احادیث گویای این حقیقت است که «مسئلهی کارگر و کاری که انجام میدهد، محدود نیست به زندگی این دنیا؛ بلکه خدای متعال در نقشهی جامع زندگىِ طولانی بشر در دنیا و آخرت، برای این حقیقت یک جایگاه والائی درست کرده است.احترام به کارگر را خدا از ما خواسته است اینکه پیغمبر مکرّم اسلام دست کارگر را بوسیدند، فقط یک تعارف نیست؛ این یک تعلیم است. میخواهند از کار و از کارگر تجلیل بشود.
خطیب جمعه باغملک خاطر نشان کرد: منزلت و قداست کار و کارگر در این شرایط که کشور عزیزمان درگیر جهاد اقتصادی نفسگیری با نظام سلطه است، بیش از پیش بروز و ظهور یافته است ، به همین جهت در بیانات رهبر معظم انقلاب، به موازات تأکیدات فراوان ایشان بر مسئله اقتصاد و معیشت مردم، موضوع کار و کارگر نیز مورد عنایت قرار میگیرد ، راز ارزش کارگر در جامعه این است که استقلال کشور، وابستهی به کار و کارگر است.اگر یک کشور بخواهد اقتصاد پیشرفتهای و مستقلّی داشته باشد، باید به قشر کارگر اهمّیّت بدهد؛ چون کارگر، ستون فقرات اقتصاد تولیدی و کاری در کشور است.راه تجلیل عملی از کار و کارگر حمایت از تولیدات داخلی است.
وی یادآور شد: ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت مغز متفکر انقلاب، پهلوان مبارزه با التقاط، نادره ی زمان، معلم شهید مرتضی مطهری و روز معلم است،آنچه باعث میشد شهید مطهری در عرصه جهاد تبیین، بهخوبی میدانداری نماید چهار ویژگی: اسلامشناسی، زمانشناسی، جریانشناسی و دشمنشناسی بود.مقام معظم رهبری در تکریم شخصیت و ویژگی های مطلوب معلم تراز انقلاب اسلامی می فرمایند:«یک کشور اگر بخواهد به سرافرازی برسد، به رفاه برسد، به پیشرفتهای علمی نائل شود، اگر بخواهد مردم شجاع، آزاده، فهمیده، عاقل، خردمند و متفکر تحویل جامعهی بشری دهد، باید این زیرساخت اصلی را درست کند؛ زیرساخت تعلیم دوران کودکی و نوجوانی. این، شأن معلم است».از همین رو، در آیات و روایات، نقش معلم بهعنوان الگوی اخلاق مطرح شده و جایگاه ویژهای دارد.معلم در جمهوری اسلامی، تراز عملکردی میخواهد، تراز او در رفتار و کردار، التزام انقلابی به اسلام ناب محمدی(ص) است.٨ شوال سالروز فاجعه تخریب قبور ائمه بقیه و اصحاب و ازواج و بستگان پیامبر را تسلیت عرض می کنم.
وی افزود: وهابیون در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری(۳۱ فروردین ۱۳٠۴ هـ.ش) پس از اشغال مکه، به سرکردگی عبدالعزیزبن سعود به مدینه منوره یورش آوردند و پس از محاصره و جنگ با مدافعان شهر، سرانجام آن را اشغال و مأمورین عثمانی را بیرون کردند و به تخریب قبرستان بقیع به ویژه قبور ائمه اطهار ع پرداختند ، حضرت امام خامنهای درباره جریان وهابیت میفرمایند: «از تلخیهایی که وجود دارد، این است که در میان امت اسلامی کسانی پیدا شوند که با افکار پلید و متحجر و عقبمانده و خرافی خود، تجلیل از بزرگان و چهرههای نورانی صدر اسلام را شرک بدانند، کفر بدانند؛ زیارت قبر یک انسانی و طلب رحمت کردن برای او از خدای متعال، و طلب رحمت کردن برای خود در آن فضای معنوی و روحانی، شرک است؟ شرک این است که انسان بشود ابزار دست سیاستهای انگلیس و سی.آی.ای آمریکاو با این اعمال، دل مسلمانان را آزرده کند.اینها اطاعت از طواغیت زنده را شرک نمیدانند، ولی احترام به بزرگان اسلام را شرک میدانند! این یک مصیبتی است.
حجت الاسلام و المسلمین بهمنی بیان کرد: با استناد به فرمایش امیرالمؤمنین(ع)، «ثُمَّ انْتُمْ شِرارُ النّاس» خوارج از این جهت بسیار خطرناکاند که این گروه به دلیل بیبصیرتی، همواره عامل دست منافقین و سیاهی لشگر شیاطین قرار میگیرند. حضرت به این مقدس مآبها مىگوید: شما بدترین مردم هستید… چرا على(ع) مىگوید شما بدترین مردم هستید؟ جمله بعدش این است: «وَ مَنْ رَمى بِهِ الشَیْطانُ مَرامِیَهُ وَ ضَرَبَ بِهِ تیهَهُ.»(نهج البلاغه، خطبه۱۲۷) شما به این دلیل بسیار مردم بدى هستید که تیرهایى هستید در دست شیطانها؛ شیطان شما را به منزله تیر قرار مىدهد، در کمان خودش مىگذارد و هدف خود را مىکوبد.
بهطور کلی «آنجا که علم و معرفت نیست، ایمانِ «مؤمنان نادان» وسیلهاى مىشود در دست «منافقان زیرک».نکته بسیار مهم این است که، خوارج جریانی تاریخی و تمام شده نیست، بلکه قابل تکرارند و همواره طرفداران جاهل این تفکر متحجرانه به عنوان خطری جدی برای جامعه اسلامی، بهترین آلت دست برای منافقین و دشمنان اسلام اند.
وی در پایان با قدردانی و تجلیل از دومین سفر رسمی هیئت دولت و هفتمین سفر رئیس جمهور محترم به استان خوزستان گفت: بحمدالله وزیر محترم کشور بازدیدهای میدانی از مشکلات شهرستان باغملک داشته و در عرصه های مختلف عمرانی، زیربناها، جاده ها، کانال های آب شرب کشاورزی، افت ولتاژ برق ، جاده های اصلی ، کمک به کارخانه های تولیدی، تسریع در ایجاد سدهای زنجیره ای نایاب و….در شهرستان باغملک و صیدون نظر مساعد و مثبت برای تخصیص اعتبار داده، که باید ببینیم در جلسه نهایی و جمع بندی هیات دولت در اهواز، کدام پروژه ها به تصویب نهایی می رسند.
خطیب جمعه باغملک ؛
خطیب جمعه باغملک ؛ با سفر وزیر کشور و بازدیدهای میدانی از مشکلات شهرستان باغملک و صیدون در عرصه های مختلف عمرانی ، زیربناها ، جاده ها ، کانال های آب شرب کشاورزی ، جاده های اصلی و….نظر مساعد و مثبت برای تخصیص اعتبار دادند
منزلت و قداست کار و کارگر در این شرایط که کشور عزیزمان درگیر جهاد اقتصادی نفسگیری با نظام سلطه است...
لینک کوتاه : https://avaybaghmalek.ir/?p=7794
- نویسنده : آوای باغملک
- ارسال توسط : مدیر آوای باغملک
- بدون دیدگاه