• برابر با : Saturday - 30 September - 2023
2
در اهواز برگزار شد؛

۶۰ مددجوی جرائم غیرعمد از ندامتگاه‌های خوزستان آزاد شدند

  • کد خبر : 5273
  • 18 آبان 1401 - 13:27
۶۰ مددجوی جرائم غیرعمد از ندامتگاه‌های خوزستان آزاد شدند
در آیین جشن گلریزان استان خوزستان که با حضور جمعی از مسئولان و مدیران دستگاه قضایی کشور و استان و خیرین برگزار شد، 60 نفر از مددجویان زندانی ندامتگاه‌های استان آزاد شدند....

به گزارش پایگاه خبری آوای باغملک: در آیین جشن گلریزان استان خوزستان که با حضور جمعی از مسئولان و مدیران دستگاه قضایی کشور و استان و خیرین برگزار شد، ۶۰ نفر از مددجویان زندانی ندامتگاه‌های استان آزاد شدند.
 رئیس کل دادگستری خوزستان در این مراسم، ضمن ابراز خوشحالی از این رویداد و قدردانی از کمک‌های خیرین و تلاش‌های ستاد دیه استان، اظهار داشت: نتیجه این مشارکت، دستگیری از کسانی است که ناخواسته و بنا به غفلت، سهل‌انگاری و علل دیگر، تغییری در زندگی آنان به وجود آمده است که امروز نیازمند کمک هم‌نوعان خود هستند.
دکتر علی دهقانی ادامه داد: جرائم مالی این مددجویان، حدود ۱۶ میلیارد تومان بوده است که بالغ بر ۱۰ میلیارد آن با صدور اعسار از سوی قضات، قسط بندی شده است و دو میلیارد آن نیز توسط خیرین اهدا و حدود ۵۰۰ میلیون تومان نیز از سوی خانواده مددجویان تامین شده است.
وی با بیان این که بیش از یک میلیارد تومن از این مبلغ نیز توسط شکات بخشوده شده است، از این گذشت خیرخواهانه قدردانی کرد.
دکتر دهقانی گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۱۹۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد به همت ستاد دیه استان آزاد شده‌اند و امروز شاهد آزادی ۶۰ نفر دیگر از آنان هستیم و امیدواریم با این روند، تا پایان سال سایر مددجویان نیز آزاد و به آغوش خانواده خود بازگردند.
وی با اشاره به افتتاح و توسعه مراکز جدید اداره کل زندان‌های استان از جمله مرکز مراقبت پس از خروج، مرکز پایش و نظارت نظام نیمه آزادی و دادرسی الکترونیک، گفت: رویکرد قوه قضائیه در نظام تحول و تعالی، این است که کسانی که مرتکب جرائم خشن می‌شوند و به امنیت، آرامش و آسایش جامعه خدشه وارد می‌کنند باید طبق قانون مجازات شوند و تحمل حبس کنند اما در بین زندانیان افرادی هستند که می‌توانند در چارچوب مقررات و ضوابط و با استفاده از نهادهای ارفاقی که قانون تعیین کرده است، پایش و تفکیک و مدت مجازات حبس خود را با استفاده از پابند الکترونیکی در بیرون از زندان و در کنار خانواده و یا حضور محل اشتغال خود طی کنند.
دکتر دهقانی گفت: امروز ۲۵۰۰ خانوار تحت پوشش کمک‌های مراقبت‌های پس از خروج هستند و زمینه اشتغال ۱۸۰ نفر از مددجویان نیز با اعطای تسهیلات و سایر اقدامات فراهم شده است تا این افراد پس از آزادی بتوانند مانند یک فرد قانونمند در جامعه زندگی کنند.
وی با اشاره به توسعه دادرسی الکترونیک در استان، گفت: پیش از حضور زندانیان در جلسات دادرسی نیازمند انتقال زندانیان بود و امروز با راه‌اندازی این مرکز، علاوه به تسهیل در کار، شاهد تسریع در رسیدگی‌ها نیز خواهیم بود.

لینک کوتاه : https://avaybaghmalek.ir/?p=5273

ثبت دیدگاه